Klantgericht

Bouwen is voor ons een feest. En niet alleen voor ons, ook voor de toekomstige bewoners van onze woningen. Wij begeleiden hen op deskundige en persoonlijke wijze naar de woning van hun dromen.

Een klantgerichte aanpak dus. Maar is dat niet duur? Nee, zeker niet.

Klantgericht werken betekent ook dat we rekening houden met het budget van de klant. Daarom werken we met een vaste basis die we de naam ‘Trebbe Basiswonen’ hebben gegeven; een volledig uitgekiend woonconcept.

Voor de klant betekent dit een kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar uitgangspunt dat voldoende flexibiliteit biedt om er een ‘thuis op maat’ van te maken.

Deze zomer vieren we de bouw van onze 1000e Trebbe Basiswoning. En uiteraard gaan we ondertussen gewoon door met de ontwikkeling van ons woonconcept én met bouwen, want daar ligt ons hart.

Trebbe basiswonen in het kort

  • Betaalbaar wonen
  • Praktische Plattegronden
  • Vrije architectuur
  • Aantrekkelijke mogelijkheden

Meer weten? Download de Trebbe Basiswonen Brochure of neem contact met ons op via ikwilbasiswonen.nl of bel met Marcel Egberink, teamleider Basiswonen, telefoonnummer: 088- 259 00 30. ikwilbasiswonen@trebbe.nl

DOWNLOAD de basiswonen brochure!

Wist u dat Trebbe ook een concept Speciaal voor hoogwonen heeft ontwikkeld?

Meer weten? Download de brochure of neem contact op met Bart Elsten, telefoonnummer: 088 - 259 02 05.

DOWNLOAD de hoogwonen brochure!

Trebbe basiswonen wordt mede modelijk gemaakt door:

Over Trebbe

Trebbe is een dienstverlenende bouwer. Van planontwikkeling tot en met oplevering en meerjarig onderhoud. Van nieuwbouw tot renovatie in woningbouw en utiliteitsbouw. We werken aan resultaten die voldoen aan de verwachting van onze klanten.

De kracht en ervaring van ruim een eeuw bouwhistorie gebruiken wij als fundament voor een toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn. We kijken voortdurend naar de wereld om ons heen en passen onze werkwijze daarop aan. Dat noemen wij bouwen met perspectief!

Contact

Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar 1000@trebbe.nl of neem contact op met Marieke de Groot op nummer
088-259 03 20.

Neem contact met ons op!