OVER HET PROJECT

De 1000e Basiswoning bouwen wij in opdracht van BPD in het project Koningsdaal in Nijmegen.

Koningsdaal is het nieuwste deelplan van Waalfront in Nijmegen. Het wordt een ruim opgezette wijk met herenhuizen en stadvilla’s. De woningen zijn ontworpen door Architect Joris Molenaar van Molenaar & Co Architecten uit Rotterdam. Hij ontwikkelde het plan op basis van ons Basiswonen-concept.

Nieuwsgierig naar dit project? Kijk op Koningsdaal.nl.

DE 4 FASES VAN KONINGSDAAL

Koningsdaal bestaat uit 4 fases. De 1000e Basiswoning valt in fase 1. Deze fase in het Brugkwartier bestaat uit 45 woningen verdeeld over vier rijen. De torenwoningen op de hoeken van de rijen maken het plan bijzonder, evenals de variatie in woninghoogte en gevels.

Trebbe basiswonen wordt mede modelijk gemaakt door:

Over Trebbe

Trebbe is een dienstverlenende bouwer. Van planontwikkeling tot en met oplevering en meerjarig onderhoud. Van nieuwbouw tot renovatie in woningbouw en utiliteitsbouw. We werken aan resultaten die voldoen aan de verwachting van onze klanten.

De kracht en ervaring van ruim een eeuw bouwhistorie gebruiken wij als fundament voor een toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn. We kijken voortdurend naar de wereld om ons heen en passen onze werkwijze daarop aan. Dat noemen wij bouwen met perspectief!

Contact

Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar 1000@trebbe.nl of neem contact op met Marieke de Groot op nummer
088-259 03 20.

Neem contact met ons op!