Routebeschrijving vanaf het zuiden

U kunt navigeren op de Winselingseweg 10 in Nijmegen. In de omgeving zijn omleidingen van toepassing. Volg het laatste stuk van de route de borden in plaats van uw navigatie.


Rijdt u vanuit het zuiden naar Nijmegen dan volgt u de Energieweg en gaat u links af op de Nyma rotonde. Volgt u vanaf hier de borden Honig Complex. Deze leiden u naar het parkeerterrein.

Download

Routebeschrijving vanaf Lent over de nieuw brug 'De Oversteek'

U kunt navigeren op de Winselingseweg 10 in Nijmegen. In de omgeving zijn omleidingen van toepassing. Volg het laatste stuk van de route de borden in plaats van uw navigatie.

Komt u vanaf Lent over de nieuwe brug ‘De Oversteek’ aangereden dan gaat u rechts af op de rotonde na de brug. Volgt u vanaf hier de borden Honig Complex. De leiden u naar het parkeerterrein.

Download

Parkeergelegenheid

Er is voldoende parkeergelegenheid naast het bouwterrein van Koningsdaal aan de Winselingseweg 10 in Nijmegen. Parkeren is gratis. U wordt opgewacht door parkeerwachters die u verder de weg wijzen.

Het programma begint om 10:30 uur. Houdt u rekening met extra reistijd door verkeersdrukte naar de stad in verband met de Vierdaagse.

Download

Trebbe basiswonen wordt mede modelijk gemaakt door:

Over Trebbe

Trebbe is een dienstverlenende bouwer. Van planontwikkeling tot en met oplevering en meerjarig onderhoud. Van nieuwbouw tot renovatie in woningbouw en utiliteitsbouw. We werken aan resultaten die voldoen aan de verwachting van onze klanten.

De kracht en ervaring van ruim een eeuw bouwhistorie gebruiken wij als fundament voor een toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn. We kijken voortdurend naar de wereld om ons heen en passen onze werkwijze daarop aan. Dat noemen wij bouwen met perspectief!

Contact

Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar 1000@trebbe.nl of neem contact op met Marieke de Groot op nummer
088-259 03 20.

Neem contact met ons op!